top of page

Klankheling opnames

De voorbije jaren heb ik veel klankreizen live opgenomen. Drie opnames bied ik hier aan in ruil voor een vrije bijdrage. 

Deze klankreizen kunnen dienen als ondersteuning en achtergrond bij yoga, meditatie of om zittend of liggend te beluisteren als ontspanningsoefening.

Ik bezorg jou de klankreis via mail, samen met een korte uitleg hoe je deze optimaal kan beluisteren en een lijst van de gebruikte instrumenten. Hieronder kan je een fragment beluisteren en de intentie vinden van elke van deze drie klankreizen. 

Stilte, innerlijke rust en vrede

Duur: 25 minuten

Vrije bijdrage van min. €5


'Een lente avond in april 2020
Zonsondergang, het avondlied van vogels in de tuin, het borrelende water van de vijver
.' 

Terugkeer van het licht

Duur: 1 uur

Vrije bijdrage van min. €10

'Een winteravond in februari 2022. Live opname van een klankreis ligconcert op een mooie plek in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Een week na lichtmis verwelkomen we het Licht in ons en in de wereld.'

Levensenergie en het herstellend vermogen van ons lichaam

Duur: 1 uur

Vrije bijdrage van min. €10

'Een prille lente avond in maart 2022. Live opname van een klankreis ligconcert op een mooie plek in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Deze klankreis staat in het teken van de levensenergie die in de lente opnieuw door de natuur begint te stromen, ons lichaam dat heropleeft en de kracht in zich heeft om telkens opnieuw te herstellen.' 

bottom of page