Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

ZANGWORKSHOP
Eeuwenlang hebben mensen gezongen uit blijdschap, om verdriet, om te feesten, tijdens het werk, om genezing te ondersteunen, … zonder zich hierbij af te vragen of ze een “goeie” stem hadden of “juist” zongen. Zingen is altijd deel geweest van het leven, een manier om mensen met mekaar te verbinden. Met veel passie en enthousiasme brengt Patricia in deze workshop de deelnemers terug naar deze natuurlijke manier van zingen en samen zingen. Met eenvoudige klankoefening en liederen laat zij de meest diverse groep samen zingen, ervaring is daarbij niet belangrijk. Goesting en plezier beleven wel!

De workshop kan ook in het Frans en het Engels gegeven worden.

VOORWAARDEN

€165* kleine groep van max. 5 deelnemers  

€330* groep tussen 6 en 20 deelnemers

* excl. 6% BTW,
* excl. vervoerskosten (€0,45/km vanuit Sint-Katelijne-Waver),
* excl. reisvergoeding (€10/half uur bij een traject van meer dan 25km dat langer dan 45 minuten neemt bij normaal verkeer op Google Maps.)


Bel of mail om een sessie te plannen.
Iedereen was super enthousiast, dus het was meer dan geslaagd. Bedankt om onze groep zo op het gemak te stellen dat iedereen zich durfde smijten.

Ans, Best Pittig Mechelen


Amai, wat een enthousiaste bende is er uit jouw workshop gekomen. Iedereen vond het geweldig. Mooi om zien wat je kan bereiken in 2uur! Iemand zei dat dankzij de zang het de beste 2-daagse ooit was.  Ik werd er helemaal blij van om mijn collega's zo te zien. 

Inge, CBE Open School

googlede570cf7b3edc821.html