Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

Groepslessen natuurstem

Gepland

* Dinsdagavond SINT-KATELIJNE-WAVER: 23 apr tem 2 apr 2019. Info en inschrijving


Lopend

* Maandagavond ANTWERPEN: 4 feb tem 20 mei 2019: beginners en natuurstem op de planken

* Woensdagochtend SINT-KATELIJNE-WAVER: 6 feb tem 22 mei 2019 Info

* Donderdagavond LEUVEN: 31 jan - 28 feb 2019: natuurstem initiatie - 14 maa - 23 mei 2010 natuurstem op de planken


Eeuwenlang hebben mensen gezongen uit blijdschap, om verdriet, om te feesten, tijdens het werk, om genezing te ondersteunen, … zonder zich hierbij af te vragen of ze een “goeie” stem hadden of “juist” zongen. Zingen is altijd deel geweest van het leven, een manier om een gemeenschap met mekaar te verbinden. In haar cursussen, coachings en workshops brengt Patricia jou met veel passie en enthousiasme terug naar deze natuurlijke manier van zingen en samen zingen.


In september en oktober 2019 starten er opnieuw reeksen in Antwerpen, Leuven en Sint-Katelijne-Waver.Ik ben een van die mensen die altijd verteld is dat ik niet kon zingen, dus toen ik alweer ruim 3 jaar geleden met natuurstem begon, was dat voor mij een hele grote stap. De heel ontspannen sfeer tijdens de lessen heeft echter snel gemaakt dat ik mij thuis voelde en het allemaal een stuk minder "eng" vond. 

De lessen waren heel goed opgebouwd met eerst de warming up, dan het oefenen met toon plaatsen tegenover een basistoon met de SaReGA en vervolgens een lied. Behalve mij zekerder voelen heb ik vooral heel veel stembeheersing geleerd, wat ik met name goed merk als ik veel moet praten tijdens vergaderingen of het geven van trainingen. Hoewel ik volgens mij geen super zangstem heb, weet ik nu dat ik wel degelijk kan zingen en daaraan veel plezier beleef. Wat ik het allerleukste aan de lessen vind, is dat je er zo in en in gelukkig én vrolijk van wordt en ook al had je misschien eens een keer geen zin om te gaan, toch ga je altijd weer met een heerlijk gevoel naar huis. Dankjewel hiervoor Patricia.

Patricia, Antwerpen

Mama moet komen
Natuurstem groep Antwerpen
0:00/1:20