Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

"La vie réduit l'être humain en tant de pièces, 
que je ne connais pas de tâche plus sérieuse que de l'aider, 
par la musique, à recomposer son unité spirituelle."
Sofia Goubaïdoullina Russische componiste, °1931

Al van kleins af aan zingt Patricia en is haar unieke natuurstem haar belangrijkste instrument dat zij het best bespeelt. In de loop der jaren werd zij zich meer en meer bewust van de helende kracht van klank. Door het volgen van klank- en natuurstemworkshops scherpte zij deze helende klank intuïtie aan. In 2011 verrijkte en verdiepte zij deze nog verder tijdens een intensieve klankhelingopleiding bij the Associaton of Sound Therapy met Michele Averard en Nestor Kornblum.

Klankreis
Lekker relaxen, alles loslaten.
Laat je meevoeren in een diepe ontspanning, ontdek je innerlijke rustpunt.
Liggend of zittend met de ogen gesloten onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt, dingen die vastzitten komen vrij. 
Val je in slaap, dan werken de klanken gewoon verder in.

Patricia gebruikt haar natuurstem en boventoonzang, alsook een aantal akoestische instrumenten zoals de shrutibox, sansula, klankschalen, ocean drum, .... Zij gebruikt deze intuïtief waardoor elke klankreis en behandeling weer anders wordt. Je ervaart niet alleen de klank van stem en instrumenten, maar ook de kracht van stiltes die in een natuurlijk ritme afwisselt met de klank.

Een klankreis gebeurt in groep en duurt 1,5u. We starten met een korte uitleg, gevolgd door een eenvoudige stem- of ademhalingsoefening om je zorgen en dagelijkse beslommeringen los te laten en je helemaal te ontspannen. Dan start de klankreis. Nadien krijg je rustig de tijd om uit je diepe ontspanning terug te keren met een glas water of kopje thee.
Prijs wordt bepaald door aantal deelnemers en locatie.

Een individuele sessie duurt 1u en gebeurt bij Patricia thuis in Sint-Katelijne-Waver. De klankbehandeling kan ook bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving.
€75

€0,35/km: vervoerskosten heen en terug op locatie in een straal van max. 30km vanuit Sint-Katelijne-Waver. Verder kan mits meerprijs reistijd.
Etcheka
Patricia Van Cutsem (Album van Patricia Van Cutsem)
0:00/3:38
googlede570cf7b3edc821.html