Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

Klanken en gedachten: twee manifesterende krachten

Een workshop met klankvrouw Patricia Van Cutsem en coach Ann Van Houcke


Worden wie jij droomt te zijn. Hoe doe je dat? Vaak zoeken we antwoorden in het DOEN, terwijl onze realiteit in wezen ontstaat in het ZIJN.

Er gaat een krachtige, manifesterende energie uit van onze gedachten en woorden, maar ook van onze stem en de klanken die we in onszelf en rondom ons creëren.

Hoe belangrijk zijn gedachten, woorden en de klanken die we met onze stem voortbrengen? Hoe kunnen wij ze gebruiken om onze toekomst vorm te geven?

Dit reikt verder dan zweverige theorieën, het is de biologische werkelijkheid voor elke mens. Jonge wetenschappen zoals de epigenetica, de neurologie en de kwantumfysica geven hierop antwoorden.

Ontdek de wetenschap achter de fenomenale kracht van klank en gedachten. Ervaar meteen hoe dit werkt en neem de eenvoudige technieken als handvaten mee naar huis waar je ze een plek kan geven in jouw leven.


WAT MAG JE VERWACHTEN

Onthaasten, nieuwe inzichten verwerven en klank actief en passief beleven staan centraal.

In deze workshop combineren Patricia en Ann elk vanuit hun passie en hun expertise, theoretische inzichten en onmiddellijke praktijkervaring en brengen deze samen in een vloeiend geheel. Zowel toelichting als klankbeleving komen aan bod.

Om een unieke ervaring te creëren, kiezen we voor de geborgenheid van een kleine groep en een prachtige stilte oase in het groen waar alles voorzien is. Je hoeft niets bij te hebben en niets vooraf te doen. Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met stemwerk of klankbelevingen. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.


PRAKTISCH

PATRICIA VAN CUTSEM is een vocaal artiest met een passie voor natuurstem als rode draad doorheen haar muziek en werk als stemcoach en klankheler. Patricia’s aanpak is geen stem methode die vastligt. In elke ontmoeting, in elke samenwerking zoekt zij naar nieuwe manieren om haar eigen klank en stem te blijven verdiepen en verrijken. Al voelend, door te doen en haar intuïtie te volgen om daarna wat werkt voor haar te delen en door te geven in haar werk. ‘Klank is trilling. Trilling is energie. Verbind jouw stem en woorden met de juiste intentie en je deelt het mooiste geschenk met de wereld.’

ANN VAN HOUCKE is oprichter en eigenaar van A coach: www.acoach.be Zij is certified coach en master nlp practitioner en begeleidt individuen en teams naar de grotere versie van zichzelf. Haar droom is dat iedereen straalt vanuit de kracht van binnenuit, zodat iedereen zijn mooiste leven kan leven. 

Ann heeft een passie voor de wetenschap achter de body en mind connectie, omdat die komaf maakt met hardnekkige mythes en zweverigheid over wie we zijn en kunnen worden. In haar werk baseert zij zich op deze nieuwste inzichten en reikt ze sleutels aan om onze ware personal power te claimen.

googlede570cf7b3edc821.html