Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

'Klank beleven is jezelf beleven.
Al luisterend, al spelend.
Klank beleven is op ontdekking gaan.
In de stilte waar klank zijn ontstaan vindt.'
Koen Desimpelaere

Patricia Van Cutsem en Koen Desimpelaere nemen jou mee in de kracht van klank. Met klank en eenvoudige liederen verbinden wij ons al zingend en klinkend met elkaar. Patricia en Koen delen hierin elk hun expertise en als afsluiter dompelen zij jou onder in de magie van hun gezamenlijke klanken.
Soep en thee verwarmen ons tussendoor. Dit alles gaat door op een prachtige en krachtige plek midden heuvelland bij Koen in Arbrechaud. 
🎶 ZONDAG 15 JANUARI en ZONDAG 12 FEBRUARI
14 - 17.30u

🎶 LOCATIE
Arbrechaud
Motte 21
7880 VLOESBERG

🎶 INSCHRIJVING
€44 per sessie
Schrijf je in via mail naar vancutsem.patricia@gmail.com met vermelding van welke datum(s).

🎶  PATRICIA VAN CUTSEM is zangeres, componist, natuurstem zangcoach en klankheler. Al meer dan 10 jaar laat Patricia mensen samen zingen zoals mensen dat al eeuwenlang doen, uit blijdschap, om verdriet, om te feesten, tijdens het werk, om genezing te ondersteunen, … Zingen is altijd deel geweest van het leven, een manier om mensen met elkaar te verbinden.
Patricia doet het solo met eigen werk, in duo met Cannaerts & Van Cutsem en maakte meer dan 10 jaar deel uit van de vocale vrouwengroep Keruna. Vorig jaar bracht zij solo haar eerste lied 'Sister' uit. Momenteel toert zij met Compagnie Gorilla waarvoor zij de live muziek verzorgt in hun kindertheatervoorstelling Ik & Ik. www.patriciavancutsem.com

🎶 KOEN DESIMPELAERE is componist, pianist en frequentioneel therapeut. Hij onderzoekt hoe frequenties invloed hebben op ons welzijn en gebruikt in zijn praktijk een brede waaier van technieken om mensen in hun helingsproces te ondersteunen: van muziek over Reiki tot stemvorken. Momenteel studeert hij bij John Stuart Reid (geluidswetenschapper, UK) over de invloed die frequenties hebben op het menselijk lichaam. Koen gaf tien jaar les aan de muziekacademie van Gent en legt zich nu toe op zijn persoonlijke interesses waarin mensen ondersteunen in hun helings- en groeiproces centraal staat.
googlede570cf7b3edc821.html