Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

INDIVIDUELE COACHING
Met de stem waarmee wij zijn geboren, kunnen wij emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken – dat is wat wordt bedoeld met de “Natuurstem”. Maar door de spanningen en stress in ons dagelijkse leven ontstaan er blokkades op onze natuurlijke stem. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding haal je deze blokkades weg en “ont-dek” je de kracht van jouw unieke stem. Zo krijg je vertrouwen en ontdek je de klankkleur, het timbre en de helende kracht van jouw stem.

De eerste sessie start met een kort gesprek om jouw doel te bepalen. We stemmen de aanpak en het traject op jou en jouw doel af.  

VOORWAARDEN

  €55* losse sessie van 1u, 

  €85* losse sessie van 1,5u

€500* reeks van 10 x 1u met max. 2 weken tussen elke sessie

*excl. 21% BTW, vermeld bij afspraak dat je een factuur wenst.


LOCATIE
* Sint-Katelijne-Waver of op verplaatsing mits aanrekenen van vervoer en verplaatsingsvergoeding.
* Online mits internet connectie rechtstreeks via kabel

TAAL
Ik geef deze coachings in het Nederlands, Frans of Engels.

Bel of mail om een sessie te plannen.
Patricia brengt je terug bij jezelf. Dankzij haar heb ik begrepen dat zingen iets delen is, wat van jezelf komt. En daarvoor moet je de confrontatie met jezelf aangaan. Dat proces is echt louterend en Patricia pakt dat geweldig aan. Ze geeft veel tijd en ruimte, laat dingen zijn en dingen groeien. Wonderbaarlijk wat er gebeurt als er iemand in de buurt is die jou de veiligheid biedt waardoor je leert vertrouwen op wat goed en natuurlijk voelt.

Evi, 34 jaar

googlede570cf7b3edc821.html