Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

Individuele coaching
Met de stem waarmee wij zijn geboren, kunnen wij emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken – dat is wat wordt bedoeld met de “Natuurstem”. Maar door de spanningen en stress in ons dagelijkse leven ontstaan er blokkades op onze natuurlijke stem. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding haal je deze blokkades weg en “ont-dek” je de kracht van jouw unieke stem. Zo krijg je vertrouwen en ontdek je de klankkleur, het timbre en de helende kracht van jouw stem.

Een coaching duurt 1u en gaat door in Sint-Katelijne-Waver. Bij de eerste sessie start Patricia met een intakegesprek om te kijken wat jouw doel is van de coaching. Op basis daarvan wordt de aanpak, het traject en de methode helemaal op jou en jouw doel afgestemd.  
Bel of mail voor een afspraak.


Patricia brengt je terug bij jezelf. Dankzij haar heb ik begrepen dat zingen iets delen is, wat van jezelf komt. En daarvoor moet je de confrontatie met jezelf aangaan. Dat proces is echt louterend en Patricia pakt dat geweldig aan. Ze geeft veel tijd en ruimte, laat dingen zijn en dingen groeien. Wonderbaarlijk wat er gebeurt als er iemand in de buurt is die jou de veiligheid biedt waardoor je leert vertrouwen op wat goed en natuurlijk voelt.

Evi, 34 jaar

googlede570cf7b3edc821.html