Patricia Van Cutsem

Click here to edit subtitle

NATUURSTEM CURSUSREEKSEN

* Maandagavond ANTWERPEN: 7 okt tem 16 dec 2019: info en inschrijving bij Wisper vzw

* Dinsdagavond SINT-KATELIJNE-WAVER: 17 sep tem 10 dec 2019. Info en inschrijving

* Woensdagochtend SINT-KATELIJNE-WAVER: 18 sept tem 11 dec 2019: Info en inschrijving

* Woensdagavond LEUVEN: 9 okt tem 18 dec 2019: info en inschrijving bij Wisper vzw

In oktober 2019 starten reeksen in Antwerpen en Leuven in opdracht van Wisper. Inschrijvingen starten 28 juni. 


KENNISMAKINGSMOGELIJKHEDEN
Maandag 16 september 
19 - 22u: ANTWERPEN: Kick-off muziek en zang bij Wisper vzw

Woensdag 18 september 19 - 22u: LEUVEN: Kick-off muziek en zang bij Wisper vzw

Dinsdag 10 december 19.30u - 21u SINT-KATELIJNE-WAVER: Open les waarvoor je je aanmeldt via mail.


Eeuwenlang hebben mensen gezongen uit blijdschap, om verdriet, om te feesten, tijdens het werk, om genezing te ondersteunen, … zonder zich hierbij af te vragen of ze een “goeie” stem hadden of “juist” zongen. Zingen is altijd deel geweest van het leven, een manier om een gemeenschap met mekaar te verbinden. Met veel passie en enthousiasme brengt Patricia jou terug naar deze natuurlijke manier van zingen en samen zingen.

Ik ben een van die mensen die altijd verteld is dat ik niet kon zingen, dus toen ik alweer ruim 3 jaar geleden met natuurstem begon, was dat voor mij een hele grote stap. De heel ontspannen sfeer tijdens de lessen heeft echter snel gemaakt dat ik mij thuis voelde en het allemaal een stuk minder "eng" vond. 

De lessen waren heel goed opgebouwd met eerst de warming up, dan het oefenen met toon plaatsen tegenover een basistoon met de SaReGA en vervolgens een lied. Behalve mij zekerder voelen heb ik vooral heel veel stembeheersing geleerd, wat ik met name goed merk als ik veel moet praten tijdens vergaderingen of het geven van trainingen. Hoewel ik volgens mij geen super zangstem heb, weet ik nu dat ik wel degelijk kan zingen en daaraan veel plezier beleef. Wat ik het allerleukste aan de lessen vind, is dat je er zo in en in gelukkig én vrolijk van wordt en ook al had je misschien eens een keer geen zin om te gaan, toch ga je altijd weer met een heerlijk gevoel naar huis. Dankjewel hiervoor Patricia.

Patricia, Antwerpen

Mama moet komen
Natuurstem groep Antwerpen
0:00/1:20