top of page

Klankheling

Doorheen de jaren werd ik mij meer en meer bewust van de helende kracht van klank. Door het volgen van klank- en natuurstem workshops scherpte ik deze helende klank intuïtie aan. In 2011 verrijkte en verdiepte ik deze tijdens een intensieve klankhelingopleiding bij the Associaton of Sound Therapy met Michele Averard en Nestor Kornblum. Mijn unieke natuurstem werd daarin mijn belangrijkste instrument. 

Tijdens een klankreis gebruik ik mijn natuurstem en boventoonzang, samen met akoestische instrumenten zoals de shrutibox, sansula, klankschalen, ocean drum, .... Ik gebruik deze intuïtief en afgestemd op een gezamenlijke of individuele intentie waardoor elke klankreis en behandeling weer anders wordt. Je ervaart niet alleen de klank van stem en instrumenten, maar ook de kracht van stilte die in een natuurlijk ritme afwisselt met klank.

KLANKREIS

Lekker relaxen, alles loslaten.

Liggend of zittend met de ogen gesloten onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. De stiltes tussen de klanken zorgen ervoor dat deze nog dieper inwerken. Val je in slaap, dan werken de klanken gewoon verder in.

 

Individuele klankheling

Een individuele sessie duurt 1 uur en heeft plaats bij mij thuis in Sint-Katelijne-Waver.

Prijs: €80

Klankreis ligconcert

Een klankreis in groep duurt 1,5 uur. Ik start met een korte introductie, gevolgd door een eenvoudige stem- of ademhalingsoefening om je zorgen en dagelijkse beslommeringen los te laten en jouw intentie voor de klankreis te installeren. Dan start de klankreis. Nadien krijg je rustig de tijd om uit je diepe ontspanning terug te keren met een glas water of kopje thee.

Prijs wordt bepaald door aantal deelnemers en locatie.

bottom of page