top of page

Loopstation coaching

Natuurstem aanbod

In 2015 kocht ik mijn eerste loopstation vanuit de behoefte om ook solo muziek te creëren zonder eerst een begeleidend instrument als piano of gitaar te leren spelen. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik werd meteen grote fan en intensieve gebruiker van de loopstation. 

Ondertussen is het voor mij een essentieel werkinstrument geworden, zowel in de creatie van muziek en arrangementen als tijdens live concerten met mijn soloproject. 


In 1 op 1 sessies laat ik jou de mogelijkheden van de loopstation ontdekken. We vertrekken vanuit jouw artistieke of muzikale ideeën en behoeftes. De toepassingen van een loopstation zijn heel breed. Zo begeleidde ik al theatermakers die een klanksfeer bij een productie wilden creëren, klankheler multi-instrumentalisten, experimentele muziekfanaten, a capella popfanaten.  


VOORWAARDEN

 55 euro* losse sessie van 1u

 85 euro* losse sessie van 1,5u 

500 euro* reeks van 10u te verdelen over sessies van 1 of 1,5u met max. 2 weken tussen elke sessie

*excl. 21% BTW Vermeld bij afspraak wanneer je een factuur wenst.

Locatie: Sint-Katelijne-Waver. Op verplaatsing kan mits aanrekenen van vervoer en verplaatsingsvergoeding. Materiaal: Je kan je eigen loopstation meebrengen of gebruikmaken van mijn BOSS RC505 (5 tracks) of BOSS RC505MKII (5 tracks).


Plan een sessie via telefoon of mail


Luistervoorbeelden met loopstation op Soundcloud en in onderstaande video's.

bottom of page